De combinatie van de recente cijfer over consumentenvertrouwen en de huizenprijzen in de VSA joegen volgens professor Stefan Duchateau de Amerikaanse aandelenbeurzen naar nieuwe all time highs. Niet ten onrechte overigens, aldus nog Duchateau.

De bedrijfsresultaten ogen bijzonder stevig en geven -ondanks de zwakke economische conjunctuur wereldwijd- nog steeds een groei te kennen.

Niets spectaculairs, maar wel oerdegelijk. De Amerikaanse bedrijfsresultaten ( en de verwachtingen daaromtrent ) hebben reeds een tijdje geleden hun piekniveaus van 2007 overschreden, zodat het niet meer dan normaal is dat ook de beurskoersen hun recordpeil terug opzoeken.

De combinatie van de recente cijfer over consumentenvertrouwen en de huizenprijzen in de VSA joegen volgens professor Stefan Duchateau de Amerikaanse aandelenbeurzen naar nieuwe all time highs. Niet ten onrechte overigens, aldus nog Duchateau. De bedrijfsresultaten ogen bijzonder stevig en geven -ondanks de zwakke economische conjunctuur wereldwijd- nog steeds een groei te kennen. Niets spectaculairs, maar wel oerdegelijk. De Amerikaanse bedrijfsresultaten ( en de verwachtingen daaromtrent ) hebben reeds een tijdje geleden hun piekniveaus van 2007 overschreden, zodat het niet meer dan normaal is dat ook de beurskoersen hun recordpeil terug opzoeken.