De lang verwachte correctie, die zich vorige week leek te hebben ingezet, bleek eens te meer vals alarm. Na een paar zwakkere dagen stabiliseren de koersen opnieuw. Het is opvallend dat veel analisten erg positief blijven voor de Amerikaanse beurzen.

Eveneens opvallend is vandaag het gedrag van de goudprijs. Die heeft weer eens een flinke sprong voorwaarts gemaakt en noteert nu opnieuw boven 1300 dollar. Het oorlogsgekletter in het oosten van Europa heeft heel wat beleggers opnieuw de stuipen op het lijf gejaagd.

De lang verwachte correctie, die zich vorige week leek te hebben ingezet, bleek eens te meer vals alarm. Na een paar zwakkere dagen stabiliseren de koersen opnieuw. Het is opvallend dat veel analisten erg positief blijven voor de Amerikaanse beurzen. Eveneens opvallend is vandaag het gedrag van de goudprijs. Die heeft weer eens een flinke sprong voorwaarts gemaakt en noteert nu opnieuw boven 1300 dollar. Het oorlogsgekletter in het oosten van Europa heeft heel wat beleggers opnieuw de stuipen op het lijf gejaagd.