Het betreft de zogenaamde hyperinflationisten, die overal signalen zien dat de goudprijs aan het uitbodemen is en dat we weldra weer een forse stijging mogen beleven. De kansen op zo'n scenario lijken echter eerder klein, want we zien voorlopig geen positieve signalen.

De goudprijs vertoont de sleet van een atleet op het einde van zijn carrière, zo stelt Denis Gartman, stichter en oprichter van de Gartman Letter. Elke beweging verloopt steeds moeizamer en ook Gartman gelooft dan ook niet in een snelle stijging van de goudprijs.

Het betreft de zogenaamde hyperinflationisten, die overal signalen zien dat de goudprijs aan het uitbodemen is en dat we weldra weer een forse stijging mogen beleven. De kansen op zo'n scenario lijken echter eerder klein, want we zien voorlopig geen positieve signalen. De goudprijs vertoont de sleet van een atleet op het einde van zijn carrière, zo stelt Denis Gartman, stichter en oprichter van de Gartman Letter. Elke beweging verloopt steeds moeizamer en ook Gartman gelooft dan ook niet in een snelle stijging van de goudprijs.