Euro weer terug boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer een kleine vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3836 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,73%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs zwaar onderuit, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ruim 2% procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) trappelde min of meer ter plaatse, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro weer terug boven 1,38 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer een kleine vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3836 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,73%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs zwaar onderuit, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ruim 2% procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) trappelde min of meer ter plaatse, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.