Niettemin zit de wereldeconomie volgens Gijsels op het goede spoor om ook in 2014 te blijven groeien. Bovendien bevindt de grote rotatie van obligaties naar aandelen zich nog maar in een vroeg stadium. Dat betekent dat de beurzen het goed kunnen blijven doen en dat de rentevoeten geleidelijk aan kunnen stijgen.

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, maar ten opzichte van vanmiddag zijn de verliezen niet verder opgelopen. De belangrijkste indices moeten iets meer dan een half procent prijsgeven. De goudprijs veert krachtig op, voor een troy ounce goud moet weer meer dan 1300 dollar worden betaald.

Niettemin zit de wereldeconomie volgens Gijsels op het goede spoor om ook in 2014 te blijven groeien. Bovendien bevindt de grote rotatie van obligaties naar aandelen zich nog maar in een vroeg stadium. Dat betekent dat de beurzen het goed kunnen blijven doen en dat de rentevoeten geleidelijk aan kunnen stijgen.De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, maar ten opzichte van vanmiddag zijn de verliezen niet verder opgelopen. De belangrijkste indices moeten iets meer dan een half procent prijsgeven. De goudprijs veert krachtig op, voor een troy ounce goud moet weer meer dan 1300 dollar worden betaald.