Het sentiment omtrent goud leek P&B Invest momenteel iets te euforisch zodat een correctie meer dan waarschijnlijk was voor de komende periode.

Vanmorgen in Azië is de goudprijs inderdaad al voor de vijfde dag op rij gedaald tot nog iets meer dan 910 dollar per troy ounce.

Goud wordt momenteel overal aangeprezen als belegging en volgens een nieuwe enquête van het researchhuis World Gold Council is goud zelfs de meest geprefereerde belegging voor 2009.

Een roodgloeiend optimistisch sentiment is normaal gezien kenmerkend voor een top zodat de kans aanwezig blijft dat de goudprijs corrigeert doorheen de komende periode. De langetermijnvisie van P&B Invest blijft echter optimistisch op de goudprijs.

Het sentiment omtrent goud leek P&B Invest momenteel iets te euforisch zodat een correctie meer dan waarschijnlijk was voor de komende periode. Vanmorgen in Azië is de goudprijs inderdaad al voor de vijfde dag op rij gedaald tot nog iets meer dan 910 dollar per troy ounce. Goud wordt momenteel overal aangeprezen als belegging en volgens een nieuwe enquête van het researchhuis World Gold Council is goud zelfs de meest geprefereerde belegging voor 2009.Een roodgloeiend optimistisch sentiment is normaal gezien kenmerkend voor een top zodat de kans aanwezig blijft dat de goudprijs corrigeert doorheen de komende periode. De langetermijnvisie van P&B Invest blijft echter optimistisch op de goudprijs.