Momenteel wordt er geflirt met het 200-daags gemiddelde, dat zich in de buurt van 1300 dollar situeert. Rond dat niveau mocht dan ook een behoorlijke steunzone gesitueerd worden. Gisteren gaf de terugval onder 1300 dollar een nieuw technisch verkoopsignaal.

Ook de zilverprijs heeft klappen gekregen en is weer teruggevallen tot onder het niveau van 20 dollar per troy ounce. Bij de edelmetalen houdt eigenlijk alleen palladium goed stand. Ook de koperprijs heeft het niet onder de markt, de prijsdruk is daar nog niet verdwenen.

Momenteel wordt er geflirt met het 200-daags gemiddelde, dat zich in de buurt van 1300 dollar situeert. Rond dat niveau mocht dan ook een behoorlijke steunzone gesitueerd worden. Gisteren gaf de terugval onder 1300 dollar een nieuw technisch verkoopsignaal. Ook de zilverprijs heeft klappen gekregen en is weer teruggevallen tot onder het niveau van 20 dollar per troy ounce. Bij de edelmetalen houdt eigenlijk alleen palladium goed stand. Ook de koperprijs heeft het niet onder de markt, de prijsdruk is daar nog niet verdwenen.