Euro weer nipt boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten kwam de euro boekte de euro na een paar jojobewegingen uiteindelijk toch bij het winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3118 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,721%, of bijna 4% onder het slotniveau van donderdag.

Goud zakt door de vloer, olieprijs ook fors lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1490 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 80 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 91 dollar betaald of zowat 2,50% minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer nipt boven 1,31 dollar Op de valutamarkten kwam de euro boekte de euro na een paar jojobewegingen uiteindelijk toch bij het winst, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3118 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,721%, of bijna 4% onder het slotniveau van donderdag. Goud zakt door de vloer, olieprijs ook fors lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1490 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 80 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 91 dollar betaald of zowat 2,50% minder dan de slotkoers van donderdagavond.