De laatste keer dat er volgens ABN Amro sprake was van een gedeeltelijke stillegging van de Amerikaanse overheid is 17 jaar geleden. Let wel; alle noodzakelijke operaties en programma's met specifieke financiering gaan gewoon door.

Zo zal de Amerikaanse centrale bank schuldbewijzen blijven uitgeven, terwijl de economische rapporten van het Ministerie van Handel kunnen worden uitgesteld. Voorlopig komt er nog geen schot in de zaak, maar iedereen verwacht dat uiteindelijk alles zal koelen zonder blazen.

De laatste keer dat er volgens ABN Amro sprake was van een gedeeltelijke stillegging van de Amerikaanse overheid is 17 jaar geleden. Let wel; alle noodzakelijke operaties en programma's met specifieke financiering gaan gewoon door. Zo zal de Amerikaanse centrale bank schuldbewijzen blijven uitgeven, terwijl de economische rapporten van het Ministerie van Handel kunnen worden uitgesteld. Voorlopig komt er nog geen schot in de zaak, maar iedereen verwacht dat uiteindelijk alles zal koelen zonder blazen.