De Chinese aandelen staan volgens professor Stefan Duchateau niet alleen in hun herstelbeweging. Gans de Aziatische regio klimt snel terug naar haar recente recordniveau in combinatie met (licht) dalende rente en inkrimpende "spreads" op obligaties. Notoire uitzondering hierop is trouwens India, dat de vrije val van de Rupee tracht op te vangen met officiële renteverhogingen.

Opvallend is dat ze hierbij onmiddellijk werden gevolgd door Brazilië dat met gelijkaardige problemen kampt. De wijziging in de muntpolitiek van deze landen luidt wellicht ook enkele interessante perspectieven in voor investeerders die op zijn naar munten met stijgingspotentieel.

De Chinese aandelen staan volgens professor Stefan Duchateau niet alleen in hun herstelbeweging. Gans de Aziatische regio klimt snel terug naar haar recente recordniveau in combinatie met (licht) dalende rente en inkrimpende "spreads" op obligaties. Notoire uitzondering hierop is trouwens India, dat de vrije val van de Rupee tracht op te vangen met officiële renteverhogingen. Opvallend is dat ze hierbij onmiddellijk werden gevolgd door Brazilië dat met gelijkaardige problemen kampt. De wijziging in de muntpolitiek van deze landen luidt wellicht ook enkele interessante perspectieven in voor investeerders die op zijn naar munten met stijgingspotentieel.