Euro valt terug richting 1,33 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een eerder flauwe beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3259 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,61%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1335 dollar betaald, of ruim 20 dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 106 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt terug richting 1,33 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een eerder flauwe beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3259 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,61%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1335 dollar betaald, of ruim 20 dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 106 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.