Euro stijgt door richting 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de euro nogmaals een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3643 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,678%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud weer duurder, olieprijs eveneens opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100 dollar betaald of fracties van procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stijgt door richting 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de euro nogmaals een vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3643 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,678%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud weer duurder, olieprijs eveneens opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100 dollar betaald of fracties van procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.