De rebelllen bereiden een offensief voor tegen een stad die door de troepen van Kaddafi werd veroverd, maar de roep om een buitenlandse tussenkomst wordt steeds groter.

Vanmorgen werd in Singapore voor een troy ounce goud 1427,25 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het slotniveau van gisterenavond in New York. De goudprijs piekte op 7 maart op 1444,95 dollar.

Eugen Weinberg, in Frankfurt head of commodity research bij Commerzbank AG, is van mening dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens het goud nieuwe recordniveaus laat optekenen.

De rebelllen bereiden een offensief voor tegen een stad die door de troepen van Kaddafi werd veroverd, maar de roep om een buitenlandse tussenkomst wordt steeds groter. Vanmorgen werd in Singapore voor een troy ounce goud 1427,25 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het slotniveau van gisterenavond in New York. De goudprijs piekte op 7 maart op 1444,95 dollar. Eugen Weinberg, in Frankfurt head of commodity research bij Commerzbank AG, is van mening dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens het goud nieuwe recordniveaus laat optekenen.