Bij gebrek aan bedrijfsnieuws besteden de beleggers vooral aandacht aan de analistenrapporten. Zo stond Vallourec gisteren in de kijker omdat Kepler Chevreux het advies voor het aandeel optrok van houden naar kopen, dit vanwege stevige prijsverhogingen bij de Amerikaanse concurrenten.

Munich Re maakte eveneens een goede beurt nadat Bank of America het advies voor de grootste herverzekeraar in de wereld optrok van neutraal naar kopen. De recente prijsdaling was overdreven, terwijl het bedrijf nog altijd een bijzonder sterke kapitaalbasis heeft.

Bij gebrek aan bedrijfsnieuws besteden de beleggers vooral aandacht aan de analistenrapporten. Zo stond Vallourec gisteren in de kijker omdat Kepler Chevreux het advies voor het aandeel optrok van houden naar kopen, dit vanwege stevige prijsverhogingen bij de Amerikaanse concurrenten. Munich Re maakte eveneens een goede beurt nadat Bank of America het advies voor de grootste herverzekeraar in de wereld optrok van neutraal naar kopen. De recente prijsdaling was overdreven, terwijl het bedrijf nog altijd een bijzonder sterke kapitaalbasis heeft.