Een ander blad in zijn boek heeft Schiff nog altijd niet omgeslagen, want hij blijft keihard geloven in het goud. Volgens hem kan de goudprijs doorschieten naar 1700 tot 1800 dollar, maar dat zou nog maar een begin zijn. In een volgende fase kan de stijging nog veel verder reiken.

Schiff is dus niet bullish, maar extreem bullish voor de goudprijs. Maar wanneer zal de goudprijs zo fors gaan stijgen? Volgens de fondsbeheerder zal dat niet lang meer duren, meer bepaald op het moment dat de beleggers gaan beseffen dat alles goed fout aan het lopen is.

Een ander blad in zijn boek heeft Schiff nog altijd niet omgeslagen, want hij blijft keihard geloven in het goud. Volgens hem kan de goudprijs doorschieten naar 1700 tot 1800 dollar, maar dat zou nog maar een begin zijn. In een volgende fase kan de stijging nog veel verder reiken. Schiff is dus niet bullish, maar extreem bullish voor de goudprijs. Maar wanneer zal de goudprijs zo fors gaan stijgen? Volgens de fondsbeheerder zal dat niet lang meer duren, meer bepaald op het moment dat de beleggers gaan beseffen dat alles goed fout aan het lopen is.