Daar stond een stevig verlies voor Solvay tegenover, hoewel de koers afsloot boven de dieptepunten van de dag. Uiteindelijk was Umicore met een verlies van 3% de sterkste daler binnen de index. In de financiële sector gebeurde er per saldo niet zo heel veel.

De koers van de euro lijkt uit te bodemen, voorlopig kan de Europese eenheidsmunt standhouden boven 1,30 dollar. De goudprijs slaagt er niet in om een vuist te maken, in de loop van de sessie werd een dieptepunt bereikt op 1224,50 dollar, inmiddels zitten we weer boven 1230 dollar.

Daar stond een stevig verlies voor Solvay tegenover, hoewel de koers afsloot boven de dieptepunten van de dag. Uiteindelijk was Umicore met een verlies van 3% de sterkste daler binnen de index. In de financiële sector gebeurde er per saldo niet zo heel veel. De koers van de euro lijkt uit te bodemen, voorlopig kan de Europese eenheidsmunt standhouden boven 1,30 dollar. De goudprijs slaagt er niet in om een vuist te maken, in de loop van de sessie werd een dieptepunt bereikt op 1224,50 dollar, inmiddels zitten we weer boven 1230 dollar.