Inmiddels is de wereld geen rustiger plaats geworden en dat heeft de goudprijs geen windeieren gelegd. De definitieve doorbraak boven het niveau van 1350 dollar lijkt een feit te zijn geworden. Per saldo blijft de goudprijs volop de wind in de zeilen hebben.

Uiteindelijk kunnen nu twee zaken gebeuren. Ofwel stijgt de goudprijs verder en krijgt de hausse-trend nog een tweede been. Een koersdoel van 1500 dollar moeten binnen afzienbare tijd dan mogelijk zijn. Ofwel blijkt de beweging stil te vallen en dan zullen we onvermijdelijk met lagere prijzen geconfronteerd worden. Vanmorgen tikte de goudprijs echter aan boven het niveau van 1375 dollar, met dank aan de Russische premier Poetin die in de Oekraïne-crisis het been stijf blijft houden.

Inmiddels is de wereld geen rustiger plaats geworden en dat heeft de goudprijs geen windeieren gelegd. De definitieve doorbraak boven het niveau van 1350 dollar lijkt een feit te zijn geworden. Per saldo blijft de goudprijs volop de wind in de zeilen hebben. Uiteindelijk kunnen nu twee zaken gebeuren. Ofwel stijgt de goudprijs verder en krijgt de hausse-trend nog een tweede been. Een koersdoel van 1500 dollar moeten binnen afzienbare tijd dan mogelijk zijn. Ofwel blijkt de beweging stil te vallen en dan zullen we onvermijdelijk met lagere prijzen geconfronteerd worden. Vanmorgen tikte de goudprijs echter aan boven het niveau van 1375 dollar, met dank aan de Russische premier Poetin die in de Oekraïne-crisis het been stijf blijft houden.