De goudprijs viel zodoende terug naar een dieptepunt voor de afgelopen maand. In het geval van zilver, palladium en platina is er zelfs sprake van een nieuwe bodem voor de afgelopen drie maanden.

Vanmorgen werd er in Singapore 1392,10 dollar betaald, of een half procent minder dan het slotniveau van gisteren. Zilver werd 1% goedkoper, een troy ounce zilver kostte nog 33,875 dollar.

Chad Walls, in Hong Kong Head of Asian Metals Trading bij Credit Agricole SA, is van mening dat de goudprijs nog geen vaste voet onder de grond heeft gevonden, de verkoopdruk houdt voorlopig aan.

De goudprijs viel zodoende terug naar een dieptepunt voor de afgelopen maand. In het geval van zilver, palladium en platina is er zelfs sprake van een nieuwe bodem voor de afgelopen drie maanden. Vanmorgen werd er in Singapore 1392,10 dollar betaald, of een half procent minder dan het slotniveau van gisteren. Zilver werd 1% goedkoper, een troy ounce zilver kostte nog 33,875 dollar. Chad Walls, in Hong Kong Head of Asian Metals Trading bij Credit Agricole SA, is van mening dat de goudprijs nog geen vaste voet onder de grond heeft gevonden, de verkoopdruk houdt voorlopig aan.