Op de valutamarkten maakt de dollar per saldo pas op de plaats, na een paar vrij forse bewegingen op de valutamarkten. De goudprijs raakt niet helemaal weg uit het hoekje waar de slagen vallen, ook vandaag wordt een troy ounce goedkoper opnieuw een stukje goedkoper.

Alle aandacht blijft nochtans uitgaan naar de fiscale klip, waar nog altijd geen oplossing voor is gevonden. Volgens de meeste economen zal vooral de middenklasse worden gevonden wanneer de situatie blijf zoals ze is. De Verenigde Staten hebben nog welgeteld drie dagen de tijd om een oplossing te formuleren.

Op de valutamarkten maakt de dollar per saldo pas op de plaats, na een paar vrij forse bewegingen op de valutamarkten. De goudprijs raakt niet helemaal weg uit het hoekje waar de slagen vallen, ook vandaag wordt een troy ounce goedkoper opnieuw een stukje goedkoper. Alle aandacht blijft nochtans uitgaan naar de fiscale klip, waar nog altijd geen oplossing voor is gevonden. Volgens de meeste economen zal vooral de middenklasse worden gevonden wanneer de situatie blijf zoals ze is. De Verenigde Staten hebben nog welgeteld drie dagen de tijd om een oplossing te formuleren.