De verkopen van al bestaande woningen zijn in maart onverwacht gedaald, hoewel de prijzen nog steeds een stijgende trend vertonen.

Daarmee wordt echter de trend van een zich herstellende vastgoedmarkt niet helemaal bevestigd. Nochtans is het op de eerste plaats het herstel van de vastgoedmarkt dat de beurskoersen ondersteunt.

Caterpillar noteert ruim driekwart procent lager nadat het bedrijf de prognoses voor het boekjaar 2013 naar beneden aanpaste.

Anderzijds is er Halliburton, dat in reactie op meevallende cijfers hoger noteert. Een bedrijf als Eldorado Gold profiteert van het herstel van de goudprijs, die doorstijgt tot boven 1425 dollar.

De verkopen van al bestaande woningen zijn in maart onverwacht gedaald, hoewel de prijzen nog steeds een stijgende trend vertonen. Daarmee wordt echter de trend van een zich herstellende vastgoedmarkt niet helemaal bevestigd. Nochtans is het op de eerste plaats het herstel van de vastgoedmarkt dat de beurskoersen ondersteunt. Caterpillar noteert ruim driekwart procent lager nadat het bedrijf de prognoses voor het boekjaar 2013 naar beneden aanpaste. Anderzijds is er Halliburton, dat in reactie op meevallende cijfers hoger noteert. Een bedrijf als Eldorado Gold profiteert van het herstel van de goudprijs, die doorstijgt tot boven 1425 dollar.