Euro stoot verder door tot boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer ruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3738 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,857%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud opnieuw duurder, olieprijs brokkelt af

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stoot verder door tot boven 1,37 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat meer ruimte, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3738 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,857%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud opnieuw duurder, olieprijs brokkelt af Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1240 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.