Een sector die het bijzonder goed deed in de afgelopen weken, was die van de voeding. General Mills, Kellogg, Kraft Foods Group, McCormick & Co en Mondelez International hebben in de afgelopen weken allemaal nieuwe recordpiekkoersen laten optekenen.

S&P equity analist Tom Graves merkt dat de groep als geheel dit jaar al een stijging met ongeveer 30% te zien heeft gegeven. Daarmee werd duidelijk beter gepresteerd dan de bredere S&P 500 index. Vooral de hoge dividendrendementen vormen een sterk aantrekkingspunt.

Een sector die het bijzonder goed deed in de afgelopen weken, was die van de voeding. General Mills, Kellogg, Kraft Foods Group, McCormick & Co en Mondelez International hebben in de afgelopen weken allemaal nieuwe recordpiekkoersen laten optekenen. S&P equity analist Tom Graves merkt dat de groep als geheel dit jaar al een stijging met ongeveer 30% te zien heeft gegeven. Daarmee werd duidelijk beter gepresteerd dan de bredere S&P 500 index. Vooral de hoge dividendrendementen vormen een sterk aantrekkingspunt.