Euro grijpt kans op eerherstel

Op de valutamarkten ging de euro weer eens hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2874 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,645%, of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1235 dollar betaald, of ruim 20 meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro grijpt kans op eerherstel Op de valutamarkten ging de euro weer eens hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2874 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,645%, of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1235 dollar betaald, of ruim 20 meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.