De wereldwijde economische groei volgens Bank Puilaetco Dewaay blijft laag, de groeimotoren zijn geëvolueerd. Deze nieuwe dynamiek heeft nieuwe uitdagingen gecreëerd.

De ontwikkelde landen hebben een zekere groei teruggevonden, maar moeten blijven focussen op het herstel van hun banksector, de voortzetting van de fiscale consolidatie en de stimulering van jobcreatie.

De opkomende landen staan volgens Bank Puilaetco Dewaay voor een dubbele uitdaging resulterend uit de vertraging van hun groei en de verstrenging van de wereldwijde financiële omstandigheden.

De wereldwijde economische groei volgens Bank Puilaetco Dewaay blijft laag, de groeimotoren zijn geëvolueerd. Deze nieuwe dynamiek heeft nieuwe uitdagingen gecreëerd. De ontwikkelde landen hebben een zekere groei teruggevonden, maar moeten blijven focussen op het herstel van hun banksector, de voortzetting van de fiscale consolidatie en de stimulering van jobcreatie. De opkomende landen staan volgens Bank Puilaetco Dewaay voor een dubbele uitdaging resulterend uit de vertraging van hun groei en de verstrenging van de wereldwijde financiële omstandigheden.