Het is nog wat vroeg om al van het begin van het resultatenseizoen te mogen spreken, maar toch zijn er al de eerste bedrijven die met cijfers uitpakken. Monsanto maakte vanmiddag over het vierde kwartaal een groter dan verwacht verlies bekend, maar anderzijds overtrof de omzet de verwachtingen.

De goudprijs heeft zich onverwacht opnieuw hersteld, voor een troy ounce goud moet nu opnieuw meer dan 1300 dollar worden betaald. Gisteren was er sprake van een grote verkoper bij het goud, het is niet duidelijk waarom de goudprijs vandaag weer rechtkrabbelt.

Het is nog wat vroeg om al van het begin van het resultatenseizoen te mogen spreken, maar toch zijn er al de eerste bedrijven die met cijfers uitpakken. Monsanto maakte vanmiddag over het vierde kwartaal een groter dan verwacht verlies bekend, maar anderzijds overtrof de omzet de verwachtingen. De goudprijs heeft zich onverwacht opnieuw hersteld, voor een troy ounce goud moet nu opnieuw meer dan 1300 dollar worden betaald. Gisteren was er sprake van een grote verkoper bij het goud, het is niet duidelijk waarom de goudprijs vandaag weer rechtkrabbelt.