Euro valt terug onder 1,37 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3684 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,673%, of ruim een half procent procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs doet er nog een schepje bovenop

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1331 dollar betaald, of ruim een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,52 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,37 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3684 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,673%, of ruim een half procent procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer lager, olieprijs doet er nog een schepje bovenop Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1331 dollar betaald, of ruim een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,52 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.