Euro houdt stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro nog heel wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3834 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,666%, of ruim driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs fors lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1303 dollar betaald, of een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw lager gezet, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100,50 dollar betaald of bijna 1,25% minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro nog heel wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3834 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,666%, of ruim driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs fors lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1303 dollar betaald, of een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw lager gezet, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100,50 dollar betaald of bijna 1,25% minder dan de slotkoers van donderdagavond.