In Singapore werd vanmorgen voor een troy ounce goud 1478,18 dollar betaald, of een stijging met 0,20% tegenover het slotniveau van vorige week vrijdag. Het lijkt slechts een kwestie van tijd te worden alvorens de goudprijs gaat doorstijgen richting 1500 dollar.

Voor een troy ounce zilver werd anderzijds op een bepaald moment 41,5238 dollar betaald, of het hoogste niveau sinds 1980. Dat is anderhalf procent meer dan het slotniveau van vorige week.

Chae Un Soo, in Seoel trader voor KEB Futures Co, wijst er nogmaals op dat de zilverprijs sneller stijgt dan de goudprijs. Hij merkt verder op dat de algemene ondertoon bij de grondstoffen goed blijft.

In Singapore werd vanmorgen voor een troy ounce goud 1478,18 dollar betaald, of een stijging met 0,20% tegenover het slotniveau van vorige week vrijdag. Het lijkt slechts een kwestie van tijd te worden alvorens de goudprijs gaat doorstijgen richting 1500 dollar. Voor een troy ounce zilver werd anderzijds op een bepaald moment 41,5238 dollar betaald, of het hoogste niveau sinds 1980. Dat is anderhalf procent meer dan het slotniveau van vorige week. Chae Un Soo, in Seoel trader voor KEB Futures Co, wijst er nogmaals op dat de zilverprijs sneller stijgt dan de goudprijs. Hij merkt verder op dat de algemene ondertoon bij de grondstoffen goed blijft.