Anderzijds is het opvallend dat de interesse voor goud in Azië, en dan op de eerste plaats in China en India, opvallend flauw blijft. De Aziatische kopers hebben de goudprijs vorig jaar blijven ondersteunen, maar lijken inmiddels de handdoek deels in de ring hebben gegooid.

Wat het goud in de komende dagen zal doen, is uiteraard afhankelijk van wat zich in de Oekraïne afspeelt. Een escalatie van de crisis kan de goudprijs verder doen stijgen, waardoor de Aziatische beleggers uiteindelijk toch opnieuw in de markt kunnen komen. Waardoor de goudprijs nog verder kan stijgen.

Anderzijds is het opvallend dat de interesse voor goud in Azië, en dan op de eerste plaats in China en India, opvallend flauw blijft. De Aziatische kopers hebben de goudprijs vorig jaar blijven ondersteunen, maar lijken inmiddels de handdoek deels in de ring hebben gegooid. Wat het goud in de komende dagen zal doen, is uiteraard afhankelijk van wat zich in de Oekraïne afspeelt. Een escalatie van de crisis kan de goudprijs verder doen stijgen, waardoor de Aziatische beleggers uiteindelijk toch opnieuw in de markt kunnen komen. Waardoor de goudprijs nog verder kan stijgen.