Colin Cieszynski, senior analist bij CMC Markets, maakt zich zorgen over de goudprijs, die naar zijn mening nog geen bodem heeft bereikt. Volgens Cieszynski is het een teken aan de wand dat het goud opnieuw werd gedumpt op een moment dat de onrust in de Oekraïne opnieuw toenam.

Dat betekent volgens hem dat de edelmetalen voorlopig geen vuist meer zullen kunnen maken. Hij adviseert dan ook om de posities in goud zo snel mogelijk af te bouwen. Een verdere daling lijkt nu namelijk waarschijnlijk, er zijn namelijk geen redenen om te geloven in het goud.

Colin Cieszynski, senior analist bij CMC Markets, maakt zich zorgen over de goudprijs, die naar zijn mening nog geen bodem heeft bereikt. Volgens Cieszynski is het een teken aan de wand dat het goud opnieuw werd gedumpt op een moment dat de onrust in de Oekraïne opnieuw toenam. Dat betekent volgens hem dat de edelmetalen voorlopig geen vuist meer zullen kunnen maken. Hij adviseert dan ook om de posities in goud zo snel mogelijk af te bouwen. Een verdere daling lijkt nu namelijk waarschijnlijk, er zijn namelijk geen redenen om te geloven in het goud.