Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten hield de koers van de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3606 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,622%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs houdt winst bescheiden

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of ruim 3% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 106 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten hield de koers van de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3606 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,622%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs houdt winst bescheiden Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of ruim 3% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 106 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.