Vanmorgen werd in Singapore 1454,68 dollar voor een troy ounce goud betaald, of 0,60% minder dan het slotniveau van gisterenavond in New York. Ook zilver en de andere edelmetalen werden goedkoper.

Eugen Weinberg, head of commodity research bij Commerzbank AG, is van mening dat de correctie waarschijnlijk beperkt in tijd en ruimte gaat blijven.

Toch valt op dat de exchange-traded funds momenteel minder goed kopen. Goud is over de afgelopen 12 maanden met 26% gestegen, de zilverprijs is al verdubbeld.

Vanmorgen werd in Singapore 1454,68 dollar voor een troy ounce goud betaald, of 0,60% minder dan het slotniveau van gisterenavond in New York. Ook zilver en de andere edelmetalen werden goedkoper. Eugen Weinberg, head of commodity research bij Commerzbank AG, is van mening dat de correctie waarschijnlijk beperkt in tijd en ruimte gaat blijven. Toch valt op dat de exchange-traded funds momenteel minder goed kopen. Goud is over de afgelopen 12 maanden met 26% gestegen, de zilverprijs is al verdubbeld.