Daryl Guppy, auteur van Trend Trading, The 36 Strategies of the Chinese for Financial Traders en blogger op www.guppytraders.com, is van mening dat een snelle doorbraak van de goudprijs boven 1800 dollar noodzakelijk is om het toekomstig hausse-potentieel veilig te stellen.

Wanneer dat niet lukt, is volgens Guppy een correctie onvermijdelijk. Die kan de goudprijs terugvoeren richting 1575 dollar, waarna een nieuwe poging kan worden ondernomen om voorbij de psychologisch belangrijke kaap van 1800 dollar te raken. Boven 1800 dollar kan de kaap van 2000 dollar snel worden bereikt.

Daryl Guppy, auteur van Trend Trading, The 36 Strategies of the Chinese for Financial Traders en blogger op www.guppytraders.com, is van mening dat een snelle doorbraak van de goudprijs boven 1800 dollar noodzakelijk is om het toekomstig hausse-potentieel veilig te stellen. Wanneer dat niet lukt, is volgens Guppy een correctie onvermijdelijk. Die kan de goudprijs terugvoeren richting 1575 dollar, waarna een nieuwe poging kan worden ondernomen om voorbij de psychologisch belangrijke kaap van 1800 dollar te raken. Boven 1800 dollar kan de kaap van 2000 dollar snel worden bereikt.