ThromboGenics, KBC en Solvay maken binnen de index een redelijk goede beurt. De goudprijs moet opnieuw plooien, waarbij er uiteraard een verband is met een mogelijke oplossing voor de problemen in de VS.

In de eurozone woedt nog steeds een hevige discussie over wie moet opdraaien voor het redden van de banken, waarbij Duitsland en Frankrijk opnieuw met elkaar in de clinch liggen. Uiteindelijk is het de bedoeling om een streep te trekken onder de bankencrisis.

Die bracht de eurozone aan de rand van de afgrond en dat wil natuurlijk niemand nog eens herbeleven. Het probleem blijft echter dat de bankensector nog steeds erg kwetsbaar blijft en dat een aantal banken nog steeds ondergekapitaliseerd blijken te zijn.

ThromboGenics, KBC en Solvay maken binnen de index een redelijk goede beurt. De goudprijs moet opnieuw plooien, waarbij er uiteraard een verband is met een mogelijke oplossing voor de problemen in de VS. In de eurozone woedt nog steeds een hevige discussie over wie moet opdraaien voor het redden van de banken, waarbij Duitsland en Frankrijk opnieuw met elkaar in de clinch liggen. Uiteindelijk is het de bedoeling om een streep te trekken onder de bankencrisis. Die bracht de eurozone aan de rand van de afgrond en dat wil natuurlijk niemand nog eens herbeleven. Het probleem blijft echter dat de bankensector nog steeds erg kwetsbaar blijft en dat een aantal banken nog steeds ondergekapitaliseerd blijken te zijn.