Gijsels neemt hier aan dat het glas half vol is en gaat er van uit dat het herstel zich in de tweede jaarhelft terug op gang zal trekken. Maar hij heeft nooit gezegd dat het een makkelijke picknick zou worden. De uitdagingen zijn nog steeds heel erg groot en tegenslagen zijn zo goed als zeker.

Daarom kijkt Gijsels deze week met meer dan gewone aandacht naar de berg van resultaten die zullen binnenrollen, waarbij vooral de commentaren van de bedrijven belangrijk zullen zijn.

Inmiddels noteren de Europese beurzen nog steeds in de plus, met winsten van ongeveer een kwart procent voor de belangrijkste indices. De goudprijs moet opnieuw een toontje lager zingen en valt terug richting 1400 dollar.

Gijsels neemt hier aan dat het glas half vol is en gaat er van uit dat het herstel zich in de tweede jaarhelft terug op gang zal trekken. Maar hij heeft nooit gezegd dat het een makkelijke picknick zou worden. De uitdagingen zijn nog steeds heel erg groot en tegenslagen zijn zo goed als zeker. Daarom kijkt Gijsels deze week met meer dan gewone aandacht naar de berg van resultaten die zullen binnenrollen, waarbij vooral de commentaren van de bedrijven belangrijk zullen zijn. Inmiddels noteren de Europese beurzen nog steeds in de plus, met winsten van ongeveer een kwart procent voor de belangrijkste indices. De goudprijs moet opnieuw een toontje lager zingen en valt terug richting 1400 dollar.