Dan Fitzpatrick, president van StockMarketMentor.com, kan alleen maar vaststellen dat de charts voor het goud er rotslecht uitzien. In september 2011 bereikte de goudprijs een historische piekprijs, waarna er een geleidelijke verzwakking merkbaar werd.

Het doorbreken van het niveau van 1500 dollar was voor Fitzpatrick een breekpunt. Hij is van mening dat dit niveau voor lange tijd onbereikbaar zal blijven voor het goud, rekening gehouden met het feit dat er een heel groot aanbod van goud op de markt is. De goudkevers kunnen dus het wel even schudden.

Dan Fitzpatrick, president van StockMarketMentor.com, kan alleen maar vaststellen dat de charts voor het goud er rotslecht uitzien. In september 2011 bereikte de goudprijs een historische piekprijs, waarna er een geleidelijke verzwakking merkbaar werd. Het doorbreken van het niveau van 1500 dollar was voor Fitzpatrick een breekpunt. Hij is van mening dat dit niveau voor lange tijd onbereikbaar zal blijven voor het goud, rekening gehouden met het feit dat er een heel groot aanbod van goud op de markt is. De goudkevers kunnen dus het wel even schudden.