De goudprijs lijkt het momentum opnieuw te zijn kwijtgespeeld, wat ook te maken heeft met het feit dat de kansen op een militaire interventie in Syrië op korte termijn met het uur kleiner worden. Vrijdag was de goudprijs al met 1,20% gedaald, het was de derde dag op rij dat het goud goedkoper werd.

Bij Heritage West Financial gelooft analist Ralph Preston niet meer in een militaire interventie in Syrië en daardoor vermindert de kans op een uitbraak van het goud. De kans is groot dat er eens te meer sprake is geweest van vals alarm op de markten voor edelmetalen.

De goudprijs lijkt het momentum opnieuw te zijn kwijtgespeeld, wat ook te maken heeft met het feit dat de kansen op een militaire interventie in Syrië op korte termijn met het uur kleiner worden. Vrijdag was de goudprijs al met 1,20% gedaald, het was de derde dag op rij dat het goud goedkoper werd. Bij Heritage West Financial gelooft analist Ralph Preston niet meer in een militaire interventie in Syrië en daardoor vermindert de kans op een uitbraak van het goud. De kans is groot dat er eens te meer sprake is geweest van vals alarm op de markten voor edelmetalen.