In Seoel werd er vanmorgen gehandeld aan 1381,50 dollar voor een troy ounce goud, wat neerkomt op een stijging met 1,40 dollar ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Deze week is de goudprijs met 0,40% gestegen en dat is de eerste stijging op weekbasis in drie weken. De meeste analisten verwachten dat de goudprijs volgend jaar verder kan stijgen.

Chris Kwon, trader bij Seoul-based KTB Securities Co, is van mening dat de goudprijs de eindejaarscorrectie lijkt te hebben verteerd. Kwon verwacht snel een doorbraak boven het niveau van 1400 dollar.

In Seoel werd er vanmorgen gehandeld aan 1381,50 dollar voor een troy ounce goud, wat neerkomt op een stijging met 1,40 dollar ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Deze week is de goudprijs met 0,40% gestegen en dat is de eerste stijging op weekbasis in drie weken. De meeste analisten verwachten dat de goudprijs volgend jaar verder kan stijgen. Chris Kwon, trader bij Seoul-based KTB Securities Co, is van mening dat de goudprijs de eindejaarscorrectie lijkt te hebben verteerd. Kwon verwacht snel een doorbraak boven het niveau van 1400 dollar.