In een rapport gepubliceerd door Commerzbank Commodity Research werd beklemtoond dat de goudmarkt helemaal niet onder de indruk bleek te zijn van de aanstelling van Janet Yellen als opvolgster van Ben Bernanke. Yellen staat nochtans bekend als een duif.

Dat betekent dat ze de financiële markten zal blijven overspoelen met geld, op een moment dat de FED aan taperen is beginnen te denken. Volgens Andrew Thrasher, investment analist bij Financial Enhancement Group, lijkt de ruggengraat van de goudmarkt nu gebroken.

In een rapport gepubliceerd door Commerzbank Commodity Research werd beklemtoond dat de goudmarkt helemaal niet onder de indruk bleek te zijn van de aanstelling van Janet Yellen als opvolgster van Ben Bernanke. Yellen staat nochtans bekend als een duif. Dat betekent dat ze de financiële markten zal blijven overspoelen met geld, op een moment dat de FED aan taperen is beginnen te denken. Volgens Andrew Thrasher, investment analist bij Financial Enhancement Group, lijkt de ruggengraat van de goudmarkt nu gebroken.