Nicola Marinelli, portfolio manager bij Glendevon King Ltd, is van mening dat het hele probleem rond het schuldenplafond in de Verenigde Staten neerkomt op veel geblaat en weinig wol. Beide partijen beiden bikkelhard van zich af, maar zullen uiteindelijk toch een oplossing vinden.

Een paar aandelen onderscheidden zich in positieve zin. Dat was onder meer het geval met Telecom Italia, dat profiteerde van een herhaald koopadvies van Goldman Sachs. Vestas Wind Systems profiteerde van het verhogen van het koersdoel voor Vestas Wind Systems.

Nicola Marinelli, portfolio manager bij Glendevon King Ltd, is van mening dat het hele probleem rond het schuldenplafond in de Verenigde Staten neerkomt op veel geblaat en weinig wol. Beide partijen beiden bikkelhard van zich af, maar zullen uiteindelijk toch een oplossing vinden. Een paar aandelen onderscheidden zich in positieve zin. Dat was onder meer het geval met Telecom Italia, dat profiteerde van een herhaald koopadvies van Goldman Sachs. Vestas Wind Systems profiteerde van het verhogen van het koersdoel voor Vestas Wind Systems.