Euro houdt stand boven 1,39 dollar

Op de valutamarkten mocht de euro weer een bankje vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3932 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,681%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs lager, olieprijs in de plus

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1355 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99 dollar betaald of zowat een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,39 dollar Op de valutamarkten mocht de euro weer een bankje vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3932 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,681%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs lager, olieprijs in de plus Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1355 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99 dollar betaald of zowat een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.