Euro valt terug richting 1,365 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer licht terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3662 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,925%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs gaat zwaar onderuit, olieprijs levert weerwerk

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1190 dollar betaald, of ruim 3% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw ruim 98,50 dollar betaald of een halve procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug richting 1,365 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer licht terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3662 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,925%, of zowat anderhalf procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs gaat zwaar onderuit, olieprijs levert weerwerk Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1190 dollar betaald, of ruim 3% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw ruim 98,50 dollar betaald of een halve procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.