Inmiddels zit het derde kwartaal er bijna op en staat het vierde kwartaal voor de deur. Dat betekent dat de stroom kwartaalcijfers weer voor de deur staat. Traditioneel werd het resultatenseizoen op gang geschoten door aluminiumproducent Alcoa. Dat zal dit jaar echter niet het geval zijn.

Alcoa heeft namelijk aan belang verloren omdat het aandeel zijn plaats in de Dow Jones is kwijtgespeeld. In feite werd het resultatenseizoen gisteren al op gang geschoten door de cijfers van Nike, die overigens de verwachtingen van de analisten overtroffen.

Inmiddels zit het derde kwartaal er bijna op en staat het vierde kwartaal voor de deur. Dat betekent dat de stroom kwartaalcijfers weer voor de deur staat. Traditioneel werd het resultatenseizoen op gang geschoten door aluminiumproducent Alcoa. Dat zal dit jaar echter niet het geval zijn. Alcoa heeft namelijk aan belang verloren omdat het aandeel zijn plaats in de Dow Jones is kwijtgespeeld. In feite werd het resultatenseizoen gisteren al op gang geschoten door de cijfers van Nike, die overigens de verwachtingen van de analisten overtroffen.