Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten moest de euro lichtjes terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3517 dollar betaald, of ongeveer een procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,741%, of bijna een half minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs krabbelt recht, olieprijs geeft beperkt terrein prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 94 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten moest de euro lichtjes terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3517 dollar betaald, of ongeveer een procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,741%, of bijna een half minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs krabbelt recht, olieprijs geeft beperkt terrein prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 94 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.