Sinds het bereiken van een bodem voor de afgelopen 12 jaar in maart zijn de beurskoersen al met ruim 20% gestegen. Heel wat beleggers zijn daarom teruggekeerd naar de beurs.

Vrijdag verloor de goudprijs 11,60 dollar, een troy ounce goud kostte toen nog 897,30 dollar. Jon Nadler, senior analist bij Kitco Bullion Dealers Montreal, kon alleen maar vaststellen dat de beleggers opnieuw bereid zijn om meer risico's te nemen, een evolutie die in het nadeel van het goud is. Vanmorgen viel de goudprijs terug onder 880 dollar.

Sinds het bereiken van een bodem voor de afgelopen 12 jaar in maart zijn de beurskoersen al met ruim 20% gestegen. Heel wat beleggers zijn daarom teruggekeerd naar de beurs. Vrijdag verloor de goudprijs 11,60 dollar, een troy ounce goud kostte toen nog 897,30 dollar. Jon Nadler, senior analist bij Kitco Bullion Dealers Montreal, kon alleen maar vaststellen dat de beleggers opnieuw bereid zijn om meer risico's te nemen, een evolutie die in het nadeel van het goud is. Vanmorgen viel de goudprijs terug onder 880 dollar.