In Trends verklaarde Rudi Mariën enige tijd geleden dat ThromboGenics eigenlijk vorig jaar al verkocht had moeten worden. Het bedrijf had de keuze gemaakt om zelf de verkopen in de Verenigde Staten te organiseren en dat bleek uiteindelijk de foute beslissing te zijn.

Jan De Kerpel van KBC Securities is van mening dat ThromboGenics er goed aan doet om hulp te zoeken voor Jetrea in de VS. De raad van bestuur van het bedrijf beseft nu dat alleen maar alleen is. Voor De Kerpel besefte dat al langer en sommige aandeelhouders deden dat ook.

In Trends verklaarde Rudi Mariën enige tijd geleden dat ThromboGenics eigenlijk vorig jaar al verkocht had moeten worden. Het bedrijf had de keuze gemaakt om zelf de verkopen in de Verenigde Staten te organiseren en dat bleek uiteindelijk de foute beslissing te zijn. Jan De Kerpel van KBC Securities is van mening dat ThromboGenics er goed aan doet om hulp te zoeken voor Jetrea in de VS. De raad van bestuur van het bedrijf beseft nu dat alleen maar alleen is. Voor De Kerpel besefte dat al langer en sommige aandeelhouders deden dat ook.