Maar mogelijk is het goud zich aan het voorbereiden op een come-back. Momenteel test de goudprijs op de chart twee belangrijke steunlijnen, waarvan er eentje al dateert van bijna 30 jaar geleden. Het standhouden van het goud daarboven zou als een positief signaal ervaren worden.

Bovendien is er nog een ander belangrijk technisch signaal in de maak. Er is op de chart sprake van de vorming van een omgekeerde hoofd- en schouderformatie die de voorbode zou kunnen worden van een trendommekeer. In de komende dagen en weken zal de evolutie van de goudprijs nauwlettend in de gate gehouden worden.

Maar mogelijk is het goud zich aan het voorbereiden op een come-back. Momenteel test de goudprijs op de chart twee belangrijke steunlijnen, waarvan er eentje al dateert van bijna 30 jaar geleden. Het standhouden van het goud daarboven zou als een positief signaal ervaren worden. Bovendien is er nog een ander belangrijk technisch signaal in de maak. Er is op de chart sprake van de vorming van een omgekeerde hoofd- en schouderformatie die de voorbode zou kunnen worden van een trendommekeer. In de komende dagen en weken zal de evolutie van de goudprijs nauwlettend in de gate gehouden worden.