Op lange termijn blijft ze op basis van de chart echter positief voor het goud. Wanneer we wat verder in de toekomst kijken, zijn fors hogere goudprijzen mogelijk. Een koersdoel voor het goud geeft Yamada echter niet en al evenmin een timing voor wanneer de stijging zich zou inzetten.

Inmiddels lijkt het sentiment voor het goud te verbeteren. Uit een rondvraag gedaan door Bloomberg blijkt dat van 15 ondervraagde analisten er negen positief zijn voor de evolutie van de goudprijs, twee negatief en vier neutraal. Dat is de beste score in meer dan een jaar.

Op lange termijn blijft ze op basis van de chart echter positief voor het goud. Wanneer we wat verder in de toekomst kijken, zijn fors hogere goudprijzen mogelijk. Een koersdoel voor het goud geeft Yamada echter niet en al evenmin een timing voor wanneer de stijging zich zou inzetten. Inmiddels lijkt het sentiment voor het goud te verbeteren. Uit een rondvraag gedaan door Bloomberg blijkt dat van 15 ondervraagde analisten er negen positief zijn voor de evolutie van de goudprijs, twee negatief en vier neutraal. Dat is de beste score in meer dan een jaar.