Traditioneel gezien is goud nog niet te duur. De historische piekprijs voor het goud, rekening gehouden met de inflatie, mga in de buurt van 2300 dollar gesitueerd worden.

Veel analisten zijn van mening dat dit niveau binnen enkele jaren kan doorbroken worden Frank Holmes, CEO U.S. Global Investors, verwacht een grote rally bij het goud in september.

De goudprijs kan tijdens het feestenseizoen in India en China met 2,50% stijgen, zo heeft het verleden uitgewezen. Sommige optimisten, waaronder de auteur Mike Maloney zien de goudprijs op termijn doorstijgen tot 15000 dollar per troy ounce.

Anderen zijn dan weer conservatiever. Scott Redler, chief strategic officer van T3Live.com, ziet de goudprijs stijgen tot 1300 dollar, James Rogers denkt aan 2000 dollar.

Traditioneel gezien is goud nog niet te duur. De historische piekprijs voor het goud, rekening gehouden met de inflatie, mga in de buurt van 2300 dollar gesitueerd worden. Veel analisten zijn van mening dat dit niveau binnen enkele jaren kan doorbroken worden Frank Holmes, CEO U.S. Global Investors, verwacht een grote rally bij het goud in september. De goudprijs kan tijdens het feestenseizoen in India en China met 2,50% stijgen, zo heeft het verleden uitgewezen. Sommige optimisten, waaronder de auteur Mike Maloney zien de goudprijs op termijn doorstijgen tot 15000 dollar per troy ounce. Anderen zijn dan weer conservatiever. Scott Redler, chief strategic officer van T3Live.com, ziet de goudprijs stijgen tot 1300 dollar, James Rogers denkt aan 2000 dollar.