Integendeel zelfs, de goudprijs zal nog op zoek moeten naar een bodem en die kan in de buurt van 1200 dollar gevonden worden. Volgens Haugerud hebben weliswaar heel wat beleggers hun long posities afgebouwd, maar staan er nog steeds heel wat long posities open.

Volgens Haugerud lijdt het geen enkele twijfel dat het goud zich in een berenmarkt bevindt. Herstel zou slechts kunnen gebeuren wanneer we een verkoopgolf bij de dollar krijgen, maar zelfs in dat geval lijkt het opwaarts potentieel eerder beperkt te zijn.

Integendeel zelfs, de goudprijs zal nog op zoek moeten naar een bodem en die kan in de buurt van 1200 dollar gevonden worden. Volgens Haugerud hebben weliswaar heel wat beleggers hun long posities afgebouwd, maar staan er nog steeds heel wat long posities open. Volgens Haugerud lijdt het geen enkele twijfel dat het goud zich in een berenmarkt bevindt. Herstel zou slechts kunnen gebeuren wanneer we een verkoopgolf bij de dollar krijgen, maar zelfs in dat geval lijkt het opwaarts potentieel eerder beperkt te zijn.